uitdagende stage op de afdeling E-commerce - Mediavormgeving / Visual design

Functieomschrijving

Onder de vleugels van een ervaren grafisch webdesigner ga je meewerken aan onze nieuwe websites en ga je onze unieke content aankleden met strakke banners en mooie plaatjes. Als stagiair werk je aan diverse projecten zowel online als offline. Je snapt wat we van je verwachten maar neemt ook zelf initiatief en bent in staat om je eigen keuzes te verdedigen. Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop, PP, XD) heeft voor jou geen geheimen meer. Als je ook nog eens affiniteit hebt met interface design, webdesign, animatie en video-editing staat de deur wagenwijd voor je open. Kort gezegd; we gooien je in het diepe maar houden wel je hand vast en komen gezellig naast je zwemmen.


KommaGo is een groeiend e-commerce bedrijf met jaarlijks duizenden MKB- en grootbedrijven als klant en heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren. Verantwoordelijk, ambitieus en klantgericht zijn dan ook onze kernwaarden. Als een van de grootste online verkopers van netwerk- en communicatieapparatuur in Nederland zijn we continu bezig met het uitbreiden van onze dienstverlening. Op onze E-commerce afdeling hebben wij een stageplaats voor een ambitieuze en creatieve student Mediavormgeving / Visual design.

Functievereisten

  • Je bent creatief en nauwkeurig
  • Je hebt kennis van vormgeving, kleurgebruik, beeldbewerking en van de van de nieuwste technieken.
  • Je bent bekend met het ontwerpen voor media zoals web, apps en mobiel
  • Je bent minimaal 4 aaneengesloten maanden beschikbaar voor minimaal 32 uur per week


En wat kun je bij ons verwachten?

  • een leuke en uitdagende stage bij een ambitieus bedrijf
  • jonge, enthousiaste collega’s die je graag helpen
  • een ontspannen en informele werksfeer
  • een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een fulltime stage
  • korting op alle producten die wij verkopen


Wij zijn behoorlijk ambitieus, maar maken ook graag tijd voor een potje tafeltennis, tafelvoetbal, een F1 race en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Tik op Google Maps ons adres in (Savannahweg 25, Utrecht) en je ziet dat ons kantoor centraal ligt. We zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer en eventueel kan de auto gewoon voor de deur staan.

Tot snel bij KommaGo!