uitdagende stage op de afdeling E-commerce - Mediavormgeving / Visual design

Functieomschrijving

KommaGo is een groeiend modern e-commerce bedrijf met jaarlijks duizenden MKB- en grootbedrijven als klant en heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren. Als een van de grootste online verkopers van netwerk- en communicatieapparatuur in Nederland zijn we continu bezig met het uitbreiden van onze dienstverlening. Op onze E-commerce afdeling hebben wij een stageplaats voor een ambitieuze en creatieve student Mediavormgeving / Visual design.

Onder de vleugels van een ervaren grafisch webdesigner ga je meewerken aan onze nieuwe websites en ga je onze unieke content aankleden met strakke banners en mooie plaatjes. Als stagiair werk je aan diverse projecten zowel online als offline. Je snapt wat we van je verwachten maar neemt ook zelf initiatief en bent in staat om je eigen keuzes te verdedigen. Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop, PP, XD) heeft voor jou geen geheimen meer. Als je ook nog eens affiniteit hebt met interface design, webdesign, animatie en video-editing staat de deur wagenwijd voor je open. Kort gezegd; we gooien je in het diepe maar houden wel je hand vast en komen gezellig naast je zwemmen.


Functievereisten

Wat vragen wij:

Je bent creatief en nauwkeurig en vindt het een uitdaging om te werken voor print en digitale media. Kennis van vormgeving, kleurgebruik en beeldbewerking is belangrijk, net als kennis van de nieuwste technieken en het ontwerpen voor media zoals web, apps en mobiel. Je houdt rekening met wat je doelgroep mooi vindt en wat de opdrachtgever wil overbrengen. Verder weet je van aanpakken, je komt met originele ideeën en kunt goed communiceren met andere ontwerpers en collega's. Tot slot ben je beschikbaar in de periode van januari/ februari 2023 tot juni 2023 voor minimaal 32 uur per week.

Wat krijg je van ons?

  • een leuke en uitdagende stage bij een modern en ambitieus bedrijf
  • jonge, enthousiaste collega’s die je graag helpen
  • een ontspannen en informele werksfeer
  • een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een fulltime stage
  • korting op alle producten die wij verkopen

Wij zijn behoorlijk ambitieus, maar maken ook graag tijd voor een potje tafeltennis, tafelvoetbal, een F1 race en een borrel op vrijdagmiddag.

Tik op Google Maps ons adres in (Savannahweg 25, Utrecht) en je ziet dat ons kantoor en onze showroom centraal liggen. We zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer en eventueel kan de auto gewoon voor de deur staan.

Tot snel bij KommaGo!