Overslaan naar content

afwisselende stage op de afdeling Sales

Op locatie
  • utrecht, Utrecht, Nederland
€ 400 - € 400 per maandSales

Functieomschrijving

Zit jij in het laatste jaar van je MBO of HBO opleiding en ben je op zoek naar een mooie start van jouw commerciële carrière? Ben je net als wij dol op ICT en er ook van overtuigd dat ICT het leven makkelijker moet maken? Wellicht is een stageplaats bij KommaGo op de afdeling Sales dan iets voor jou!


KommaGo is een groeiend e-commerce bedrijf met jaarlijks duizenden MKB- en grootbedrijven als klant en heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren. Verantwoordelijk, ambitieus en klantgericht zijn dan ook onze kernwaarden. Als een van de grootste online verkopers van netwerk- en communicatieapparatuur in Nederland zijn we continu bezig met het uitbreiden van onze dienstverlening. Daarom zoeken wij enthousiaste stagiairs voor de afdeling Sales. Op de afdeling Sales zitten momenteel 20 collega’s voor je klaar om jou van begin tot eind alles te leren over bijvoorbeeld het voeren van verkoopgesprekken en het onderhouden van contact met (potentiële) klanten. Ook is het mogelijk om tijdens je stageperiode verder in te zoomen op het uitdiepen van klantrelaties (CRM = Customer Relation Management). In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken wij graag jouw wensen en onze mogelijkheden zodat jij een leuke en leerzame stage hebt!

Vereisten

  • Uiteraard heb je affiniteit met ICT en onze producten
  • Je bent leergierig en herkent jezelf in onze kernwaarden
  • Je bent minimaal 4 aaneengesloten maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week


En wat kun je bij ons verwachten?

  • een leuke en uitdagende stage bij een ambitieus bedrijf
  • jonge, enthousiaste collega’s die je graag helpen
  • een ontspannen en informele werksfeer
  • een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een fulltime stage
  • korting op alle producten die wij verkopen


Wij zijn behoorlijk ambitieus, maar maken ook graag tijd voor een potje tafeltennis, tafelvoetbal, een F1 race en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Tik op Google Maps ons adres in (Savannahweg 25, Utrecht) en je ziet dat ons kantoor centraal ligt. We zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tot snel bij KommaGo!


of